Положення щодо критеріїв оцінювання здобувачів освіти

Критерії оцінювання загальноосвітня підготовка

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета Іноформатика (!0-11кл)

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета Захист України (10-11кл) на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета Зарубіжна література (10-11кл) на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Громадянська освіта" на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета Астрономія (10-11кл) на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з української мови та літератури (9-11кл) на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з Англійської мови на 2024/2025

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з Історії

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета Математика (10-11кл) на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Мистецтво" (10-11кл.) на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета Фізика (10-11кл.) на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета Фізична культура (10-11кл.)

Критерії оцінювання професійно-теоретична підготовка

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "ОХОРОНА ПРАЦІ"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета " Газотермічна обробка металів" по професії "Електрогазозварник" на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання здобувачів освіти під час теоретичного навчання з професії "Кондитер" 3 розряд на 2024/2025 навчальний рік

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Гігієна та санітарія виробництва" для кваліфікації: кухар 3 та 4 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти під час теоретичного навчання "Кулінарія"

Критерії оцінювання здобувачів освіти під час теоретичного навчання з професії "Кондитер" 4 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти під час теоретичного навчання з професії "Кухар" 3 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з професійно-теоретичної підготовки "Кухар" 4 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Облік, калькуляція і звітність"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з теоретичної підготовки з предмета "Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з теоретичного навчання предмет "Устаткування підприємств громадського харчування"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з теоретичного навчання предмет "Фізіологія харчування"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Основи галузевої Економіки"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Обладнання та технології зварювальних робіт" по професії Електрогазозварник

Критерії оцінювання навчальних досягнень з дисципліни " ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ" професія "Продавець продовольчих товарів" 3,4 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з дисципліни" ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ" професія "Продавець продовольчих товарів" 3.4 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень з предмета "Спецтехнологія Електрослюсарів"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Електроматеріалознавство"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Електротехніка та основи промислової електроніки"

Критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти з предмета "Слюсарна справа"

Критерії оцінювання навчальних досягнень з дисципліни "ОСНОВИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ ТОВАРІВ" професія " Продавець продовольчих товарів" 3.4 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень з дисципліни "ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ" професія "Продавець продовольчих товарів" 3,4 розряд

Критерії оцінювання навчальних досягнень з дисципліни "РЕЄСТРАТОРИ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ" професія "Продавець продовольчих товарів" 3,4 розряд

Критерії оцінювання з виробничого навчання

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Манікюрник" 2 клас

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Перукар" 1 клас

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Продавець продовольчих товарів" 3 розряд

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Продавець продовольчих товарів" 4 розряд

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Електрогазозварник ручного зварювання" 2 розряд

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Електрогазозварник ручного зварювання" 3 розряд

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Кондитер" 3 розряд

Критерії оцінювання виробничого навчання професія "Кондитер" 4 розряд

Критерії оцінювання здобувачів освіти під час виробничого навчання "КУХАР" 3 розряд

Критерії оцінювання здобувачів освіти під час виробничого навчання "КУХАР" 4 розряд

Кiлькiсть переглядiв: 26